Glamping huisje kopen

Glamping huisjes kopen.

Glamping huisjes kopen brengt veel mogelijkheden met zich mee. Alles tussen een tent en een zeer luxueus huisje is mogelijk. Bij Bulko Nederland B.V. (het bedrijf achter Glampinghuisjeskopen.nl) doen we daarom ook aan maatwerk.

Iedereen viert zijn of haar vakantie op een andere manier. Wanneer u vaak op campings vertoeft dan weet u hoe variërend het aanbod daar kan zijn. Glamping huisjes kopen kan dan ook in allerlei vormen en maten. Zo kunt u kiezen voor volledig houtwerk, maar ook voor een combinatie tussen houtwerk en tentzeil. Veel mensen die toch nog een beetje het idee van een tent willen houden kiezen voor deze laatste optie. Het wordt echter steeds populairder om een huisje volledig van houtwerk te laten bouwen. Het brengt de luxe en comfort waar mensen tegenwoordig naar op zoek zijn. Steeds meer vakantiegangers willen graag een tweede huisje hebben waar ze ook in het weekend even naartoe kunnen gaan om te ontspannen.


Beter beeld krijgen van onze huisjes?

Van Glampinghuisjes tot vakantiewoningen en van Glampingpods tot trekkerhutten


Glamping huisjes op maat.

Liever geen standaard huisje? Wij leveren maatwerk! Hoe u uw huisje dan ook in wilt delen en wat voor details u er aan toe wilt voegen, wij zorgen er voor dat het gerealiseerd wordt. Zo zult u merken dat geen enkel huisje gemaakt door ons exact hetzelfde is.

Uiteraard kunnen wij u standaardmodellen laten zien, maar het is zo makkelijk om het naar uw eigen wensen aan te passen dat iedere klant er wel iets aan veranderd. Zo krijgt u echt het huisje van uw dromen waar u met liefde ieder weekend of iedere vakantie naartoe gaat.

Glamping huisjes kopen betekent dus dat u al uw wensen in werkelijkheid kunt zien, maar het is dan natuurlijk wel belangrijk dat u hier goed over nadenkt. Vindt u het lastig om te bepalen waar u precies naar op zoek bent? Dan staan wij u hier graag over te woord.

Glamping huisjes kopen met service.

Wij leveren niet alleen maatwerk, maar ook de service die daarbij hoort. U hoeft niet met een kant-en-klaar plan bij ons aan te komen. Ook met slechts een idee in uw hoofd kunnen wij met u al de eerste stappen zetten naar het perfecte glamping huisje voor u. Uiteindelijk zorgen wij er dan samen voor dat u het huisje van uw dromen krijgt.

Wij doen daarnaast niet alleen aan casco oplevering, maar ook wanneer u op zoek bent naar een volledig ingericht huis kunnen wij u van dienst zijn. Bij Timbersales bieden wij dan ook echt alles waar u naar op zoek bent op het gebied van glamping huisjes kopen.

Heeft u vragen over onze service of hoe wij u verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend oriënterend gesprek kunnen wij u alles duidelijk maken.

Heeft u liever een luxere woning? Dan zijn onze vakantiewoningen wat voor u! In onze vakantiewoningen kunt u het hele jaar genieten en voelt u zich snel op uw gemak. Kijk ook eens naar onze Trekkershutten of Pods. 


Veelgestelde vragen

Op dit moment werken wij nog niet met (gedeeltelijke) financiering van aankopen.

Wij beschikken niet over een eigen showterrein. Wel zijn er verschillende locaties in Nederland en België waar onze projecten te bezichtigen zijn.

Jazeker, iedere wijziging is bespreekbaar. Wij leveren hoofdzakelijk maatwerk constructies. Uw chalet wordt dus geheel gebouwd volgens uw wensen. We geven u eerst een indicatieprijs (zodat u weet waar u ongeveer rekening mee dient te houden). Daarna passen we het geheel aan naar uw specifieke wensen.

Heeft u bij voorbaat al specifieke wensen (bv. maatvoering, plaats van plaatsen etc.) maakt u dat dan s.v.p. tijdig kenbaar, dan kunnen wij hier voorafgaand aan het project rekening mee houden.

Wij staan open voor samenwerkingsverbanden en nieuwe partners. Wij zijn echter geen makelaar, het bouwen van chalets etc. kunt u aan ons overlaten, het vinden van kopers/klanten dient u zelf te verzorgen.

Partners en partijen met wie wij samenwerken, kunnen in aanmerking komen voor een kosteloze vermelding op onze site.

Partners en partijen met wie wij samenwerken, kunnen in aanmerking komen voor een kosteloze vermelding op onze site.

Jazeker, wij bouwen en leveren uw chalet door geheel Nederland en België. Of het nu om een mantelzorgwoning gaat bij uw huidige woning of een recreatie chalet op een park naar keuze. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Ja, wij komen wij ook bij u op locatie. Onze werkwijze komt kortweg op het volgende neer. U maakt uw wensen kenbaar, daarop komen wij met een indicatieprijs. Bij “akkoord” op de indicatieprijs komen wij graag persoonlijk met u in contact om uw wensen nader uit te werken/bespreken. Dit is mogelijk bij u thuis, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom (op afspraak) op onze vestiging.

Natuurlijk kunnen wij uw vergunningsaanvraag geheel uit handen nemen. Hieraan zijn echter kosten verbonden, bij akkoord op de “opdracht”, zullen de kosten daarvan voor een groot deel in mindering worden gebracht. Mocht er geen vergunning worden verstrekt, zullen deze “kosten” worden berekend.

Het kan gebeuren dat onze mail in uw “ongewenste” mailbox terecht is gekomen. Helaas kunnen wij dit niet verhelpen. Indien u ons als “veilig” markeert, zult u in het vervolg, onze mail in uw “gewenste” mailbox ontvangen.

Alle service en klachten kunt u melden door te mailen naar onze service mail.

Wij krijgen deze vraag vaker. Dit is heel gewoon en kan geen enkel kwaad.