Bulko Cork Lodge

Bulko Cork Lodge

Bulko Cork Lodge is de meest veelzijdige, innovatieve en duurzame Lodge in de markt. Onder de grote overdekte veranda kan heerlijk genoten worden van de zon. De Cork Lodge is duurzaam, milieuvriendelijk, onderhoudsvriendelijk, isolerend, zelf samen te stellen en er bestaat zelfs een optie om hem zelfvoorzienend te maken. Bekijk de veelzijdige 3, 5 en 7-persoons Lodge op één van de locaties.

 

Bekijk voor meer informatie de nieuwe pagina van de Bulko Cork Lodge  en vraag een offerte aan! Hier leest en ziet u onder andere de voordelen, ontwerpen, reviews, foto's & video's, veelgestelde vragen en verdere specificaties van de gloednieuwe Bulko Cork Lodge!

 

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Bulko Cork Lodge

Bulko Cork Lodge is het uniekst in zijn soort! De in 2017 gerealiseerde Lodge heeft een mooie uitstraling en bestaat voor een groot deel uit kurkmateriaal. Deze gelijkvloerse Lodge is van binnenuit zeer chique ingericht (geheel zelf te bepalen, ook casco behoort tot de mogelijkheden).

De accommodatie bestaat uit een woonkamer, keukeneiland, slaapkamer (s), badkamer met toilet en heeft aan de voorzijde een mooi overdekt terras.

Duurzame materialen – Kurk – Douglas

De lodge bestaat volledig uit duurzame materialen. Het kurk is een zeer natuurlijk product, wat isoleert, milieuvriendelijk is en brandwerend is. Tevens is kurk een zeer onderhoudsvriendelijk product! De wanden zijn gemaakt van onbehandelde geschaafde Douglas gebint palen, geïsoleerde wandpanelen (buitenzijde spuitwerk, binnenzijde glad afgewerkt). De kleur van het spuitkurk is in overleg te bepalen. De ingang is een dubbele afsluitbare schuifdeur en in de Lodge zitten meerdere (openslaande) ramen.  Het dak wordt gemaakt van onbehandelde Douglas geschaafde spanten en gordingen, geïsoleerde sandwichpanelen afgewerkt met zeilkleur naar keuze.

Afmetingen Bulko Cork Lodge

De Bulko Cork Lodge is verkrijgbaar in drie verschillende modellen, namelijk een 3-persoons, 5-persoons en een 7-persoons model. De nokhoogte bedraagt 3.80 meter. De afmetingen zijn als volgt:

  • 3-personen: 7.50 x 6 meter. Deze afmetingen zijn inclusief veranda van 2.50 x 6 meter aan de voorzijde. Totaal 45 m2.
  • 5-personen: 10 x 6 meter (inclusief veranda 2.5 x 6 meter). Totaal 60 m2.
  • 7-personen: 10 x 6 meter. Ingang + veranda is aan de zijkant geplaatst. De afmetingen van de veranda bedraagt 5 x 3 meter. Totaal aantal vierkante meter: 75 m2.

Zelfvoorzienende Bulko Cork Lodge

De mogelijkheden voor de Bulko Cork Lodge zijn zeer breed. Zelfs een volledig zelfvoorzienende Lodge behoort tot de mogelijkheden. Denk aan zonnepanelen, warmtepomp, zuivering van water enzovoort. Informeer bij ons naar alle mogelijkheden.

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerkproducten, als u graag veranderingen ziet in deze Lodge kunt u dat aangeven (bij de omschrijving) in de offerte aanvraag! Zo kunnen wij uw wensen vervullen. Het aantal persoonsmodellen staat wel vast, dus kwa afmetingen zit er niet veel speling in. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s.

 

Extra informatie

Afmetingen

10m x 6m, 7.50m x 6m

Faciliteiten

Douche, Keukenblokje, Slaapkamer, terras, Toilet

Materiaal

Douglas/Lariks, Kunstof kozijnen, Kurk, Thermopane beglazing

Aantal M2

40-45 M2, 60-65 M2, 80 M2

Aantal personen

3 personen, 5 personen, 7 personen

Type Glampinghuisje

Lodge