Drijvend vakantieverblijf Portugal

Drijvend vakantieverblijf Portugal

Dit mooie drijvende vakantieverblijf is het ideale vakantieverblijf als u een prachtig uitzicht wil hebben over het water. Deze accommodatie geeft een unieke ervaring aan de recreant, doordat er maar weinig accommodaties als deze zijn. Het ruime dakterras geeft veel uitzicht over de omgeving.

 

 

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Drijvend vakantieverblijf Portugal

Drijvend vakantieverblijf Portugal is het ideale vakantieverblijf voor de waterliefhebbers onder ons. Deze accommodatie geeft een unieke ervaring aan de recreant. Het mooie dakterras geeft een ruim uitzicht over de omgeving.

Deze units zijn ideaal voor de plaatsing in een jachthaven, camping of aan een privé meer / kanaal.

Constructie drijvend vakantieverblijf

Het vakantieverblijf wordt gemaakt van duurzame materialen. Het ponton is gemaakt van aluminium, de kozijnen zijn gemaakt van kunststof antraciet en de wanden zijn bekleed met volkern kunststof platen. Het dak van het vakantieverblijf is voorzien van EPDM-dakbedekking. Het dakterras wordt gemaakt van houtcomposiet delen.

Inrichting vakantieverblijf

Het geheel wordt voorzien van een keuken en een badkamer. Het verblijf wordt volledig geïsoleerd en sleutelklaar opgeleverd.

De afmeting van het verblijf Portugal bedraagt 4 x 9 meter met een klein terras aan de voorzijde.

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerkproducten, als u graag veranderingen ziet in dit drijvende verblijf kunt u dat aangeven in de offerte aanvraag! Zo kunnen wij uw wensen vervullen. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s.

 

Extra informatie

Afmetingen

4.00m x 9.00m

Faciliteiten

Dakterras, Douche, kitchinette, Toilet

Materiaal

Aluminium ponton, EPDM, Kunstof kozijnen

Aantal M2

35-40 M2

Aantal personen

2-4 personen

Type Glampinghuisje

Drijvend vakantieverblijf, Vakantiewoning