Glampinghuis Chili

Glampinghuis Chili

Glampinghuisje Chili is een 4-persoons verblijf met een mooie praktische en strakke inrichting. Naast de slaapplaatsen bevind zich er een keuken in het glampinghuis. Aan de voorzijde is het verblijf voorzien van een mooi en ruim overdekt terras met plateau.

 

 

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Glampginghuis Chili

Glampinghuis Chili is voorzien van alle basisbenodigdheden, welke zeer praktisch is ingericht. Als indeling is opgenomen 4 ruime slaapplaatsen, een mooie keuken en een complete inventaris behoord tot de mogelijkheden. Inclusief overdekt terras.

Duurzame materialen – Zweeds Vurenhout

Dit huis is gemaakt van duurzame materialen. Het geheel is opgebouwd in Zweeds geïmpregneerd Vurenhout. Het dak is voorzien van zwarte dakpanplaten en de beglazing van thermopane. Het geheel is afgewerkt met 9mm multiplex beplating. Dit huis heeft de afmetingen van 6 x 3.5 meter met een overdekt terras van 6 x 2 meter.

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerkproducten, als u graag veranderingen ziet in dit glampinghuis kunt u dat aangeven in de offerte aanvraag! Zo kunnen wij uw wensen vervullen. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s.

 

Extra informatie

Afmetingen

6.00m x 2.00m, 6.00m x 3.50m

Faciliteiten

kitchinette

Materiaal

Hout, Zweeds vurenhout

Aantal M2

30-35 M2

Aantal personen

2 volwassenen en 2 kinderen

Type Glampinghuisje

Glampinghuisje