Glampinghuis Colombia

Glampinghuisje Colombia is mooi en ruim vakantieverblijf en is voorzien van alle basisbenodigdheden. Het is een erg mooi en ruim vakantiehuisje. Tot de standaard inventaris behoren bedden, een keuken en een badkamer inclusief toilet. Ook is dit huisje voorzien van een overkapt buitenterras.

 

 

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Glampinghuis Colombia

Glampinghuis Colombia is mooi en ruim vakantieverblijf en is voorzien van alle basisbenodigdheden. Het is een erg mooi en ruim vakantiehuisje. In het geheel zijn bedden en meubels inbegrepen.

Duurzame materialen – Zweeds Vurenhout

Dit huisje is gemaakt van duurzame materialen. Het geheel is opgebouwd in Zweeds geïmpregneerd Vurenhout. Het dak is voorzien van zwarte dakpanplaten. Het huisje is voorzien van thermopane beglazing. Het geheel is afgewerkt met 9 mm multiplex beplating. Dit huisje heeft de afmetingen: 7.50 x 5 meter.

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerkproducten, als u graag veranderingen ziet in dit glampinghuisje / trekkershutje kunt u dat aangeven in de offerte aanvraag! Zo kunnen wij uw wensen vervullen. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s.

 

Extra informatie

Afmetingen

7.50m x 5m

Faciliteiten

kitchinette, Toilet

Materiaal

Hout, Zweeds vurenhout

Aantal M2

35-40 M2

Aantal personen

4 Volwassenen

Type Glampinghuisje

Glampinghuisje