Glampinghuis Oostenrijk

Glampinghuis Oostenrijk

Glampinghuisje Oostenrijk is een luxueus uitgevoerd model met een ruim vlonder terras, geschikt voor 3 personen. Door de uitstekende isolatie van het geheel is kan de gehele jaargang heerlijk vertoefd worden in het glampinghuisje.

 

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Glampinghuis Oostenrijk – Keralit geïsoleerd

Glampinghuis Oostenrijk is een fraai en sfeervolle vakantieaccommodatie is het ideale vakantiehuisje geschikt voor 3 personen.

Glampinghuis Oostenrijk is opgebouwd uit kunststof buitenbekleding Keralit met isolatie. De binnenzijde is voorzien van gips en de vloer is geïsoleerd. Het dak is tevens geïsoleerd (onderzijde voorzien van gips) en afgewerkt met EPDM-dakbedekking. Verder is het geheel voorzien van kunstsof kozijnen met HR ++ beglazing. Het houten terras is voorzien van Siberisch Larix.

Inrichting glampinghuis

Dit gelijkvloerse Glampinghuis is voorzien van veel glas met een ruim terras met 2 openslaande deuren die leiden naar het woongedeelte. De woonruimte is voorzien van een keuken, woongedeelte, douche, wc en bedstede. De oppervlakte van deze accommodatie is 36 m².

De afmeting bedraagt 6 x 6 meter met een prachtige houten vlonder.

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerkproducten, als u graag veranderingen ziet in dit Glampinghuisje kunt u dat aangeven in de offerte aanvraag! Zo kunnen wij uw wensen vervullen. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s.

 

Extra informatie

Afmetingen

6.00m x 6.00m

Faciliteiten

Bedstede

Materiaal

EPDM, Hout, Keralit, Kunstof kozijnen, Siberisch Lariks

Aantal M2

35-40 M2

Aantal personen

2 volwassenen en 2 kinderen, 3 personen

Type Glampinghuisje

Glampinghuisje