Glampinghuis Tunesië

Glampinghuis Tunesïe is het ideale huis voor op een camping. Het huisje heeft veel comfort en is gebouwd van duurzame materialen. Het vakantiehuis kan het hele SEIZOEN verhuurd worden, doordat de wanden geïsoleerd zijn. Het huis kan volledig op maat gemaakt worden.

 

 

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Glampinghuis Tunesië

Glampinghuis Tunesië heeft veel comfort en is gebouwd van zeer duurzame materialen. Het vakantiehuis kan gedurende het gehele SEIZOEN verhuurd worden, doordat de wanden uitstekend geïsoleerd zijn. Het huis is ook voorzien van een ruim terras aan de voorzijde.

Glampinghuis Tunesië – ThermoWood potdeksel

De wanden van het huis zijn gemaakt van bruin ThermoWood potdekselwerk. De constructie is van Douglas. Het dak bestaat uit geïsoleerde dak elementen met daarop pvc doek. Het doek kan in meerdere kleuren worden geleverd.

De inrichting

Het huisje is voorzien van een ruim terras aan de voorzijde, een keukenkamer, toilet en doucheruimte en twee slaapkamers. Dit huis kan sleutelklaar, inclusief stoffering en inrichting worden opgeleverd. De afmeting bedraagt 6 x 6 meter met een terras van 2.5 x 6 meter.

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerkproducten, als u graag veranderingen ziet in dit glampinghuis kunt u dat aangeven in uw offerte aanvraag! Zo kunnen wij alle wensen van u vervullen. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s.

 

Extra informatie

Afmetingen

2.50m x 6.00m, 6.00m x 6.00m

Faciliteiten

Douche, kitchinette, Toilet

Materiaal

Hout, ThermoWood

Aantal M2

50 M2

Aantal personen

4-6 personen

Type Glampinghuisje

Glampinghuisje