Glampingpod Litouwen

Glampingpod Litouwen

Deze Glampingpod is ideaal voor een kort verblijf om vervolgens weer door te trekken en verder te reizen. Glampingpod Litouwen is zeer makkelijk te verplaatsen en kan wanneer nodig een andere bestemming krijgen. De pod is geschikt voor maximaal 2 personen en wordt kaal opgeleverd.

 

 

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Glampingpod Litouwen

Glampingpod Litouwen is zeer makkelijk verplaatsbaar waardoor het ideaal is om kort te verblijven om vervolgens weer door te reizen. Glampingpod Litouwen is comfortabel ingericht.

Duurzame materialen

De pod bestaat volledig uit duurzame materialen. De wanden zijn gemaakt van vurenhout, het raam en de dubbele deur zijn tevens gemaakt van vurenhout. Het dak is voorzien van dakshingles, waardoor het dak een lange levensduur heeft. De pod is voorzien van een houten vloer aan de binnenzijde.

Afmetingen Glampingpod Litouwen

De afmetingen van buitenverblijf Litouwen zijn 6 x 2.45 meter. Hoogte circa 2.50 meter.

Oplevering Litouwen

Het model Litouwen wordt kaal opgeleverd. Het voordeel hiervan is dat de inrichting zelf bepaalt kan worden. Deze Pod is het voordeligst bij een afname van twee stuks, omdat er twee tegelijk vervoert kunnen worden per vrachtwagen, waardoor bespaart wordt op de transportkosten.

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerkproducten, als u graag veranderingen ziet in de Glampingpod kunt u dat aangeven in de offerte aanvraag! Zo kunnen wij uw wensen vervullen. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s. Voor dit type Pod geldt dat bij een afname van 2, 4, 6, 8 enz. stuks een staffelkorting geldt!

 

Extra informatie

Afmetingen

6.00m x 2.50m

Materiaal

Noors grenenhout, Zweeds vurenhout

Aantal M2

10-15 M2

Aantal personen

2 personen

Type Glampinghuisje

POD