Trekkershut Luxemburg

Deze moderne trekkershut biedt veel mogelijkheden en heeft een zeer goede uitstraling. Het trekkershutje is makkelijk verplaatsbaar, doordat het op een stalen frame is gebouwd. De trekkershut heeft veel lichtinval door de grote hoeveelheid ramen aan de voorkant. Het geheel wordt gemaakt van duurzame materialen.

 

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Trekkershut Luxemburg

De trekkershut Luxemburg is verplaatsbaar, doordat het op een stalen frame is gebouwd. Het geheel wordt gemaakt van duurzame materialen.

Trekkershut Luxemburg – Kunststof bekleding

Het huisje is voorzien van kunststof kozijnen, thermopane HR ++ beglazing en volkern kunststof gevelbekleding. Het huisje heeft EPDM-dakbedekking en een kunststof dakgoot.

Naast een slaapkamer is er ook nog een badkamer en keuken aanwezig in het huisje.

Er bestaat de mogelijkheid om deze hut uit te breiden door middel van een extra buitenverblijf geheel in dezelfde stijl als trekkershut Luxemburg. Dit geeft een extra dimensie aan het geheel.

De afmeting van deze trekkershut bedraagt 5 x 3.5 meter.

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerk producten, u kunt zelf uw keuze aangeven of als u graag veranderingen ziet in dit glampinghuisje / trekkershutje kunt u dat aangeven in de offerte aanvraag! Zo kunnen wij uw wensen vervullen. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s.

 

Extra informatie

Afmetingen

5.00m x 3.50m

Faciliteiten

Buitenverblijf (optioneel), Douche, kitchinette

Materiaal

EPDM, Kunstof kozijnen, Thermopane beglazing, Volkern kunstof gevelbekleding

Aantal M2

15-20 M2

Aantal personen

2-4 personen

Type Glampinghuisje

Trekkershut