Trekkershut Noorwegen

Trekkershut Noorwegen is een trekkershut puur sang waar het naar een intensieve dag zeer goed toeven is. Deze trekkershut is volledig gemaakt van hout en heeft hierdoor een zeer moderne uitstraling. Desgewenst kan deze Trekkershut verrijdbaar / verplaatsbaar worden opgeleverd, wat de hut ideaal maakt voor op een camping/glamping of recreatiepark.

 

€16.500,-

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Trekkershut Noorwegen

Trekkershut Noorwegen is een trekkershut puur sang waar het naar een intensieve dag zeer goed toeven is.

Door de vele en grote ramen en de ruime slaapzolder is er sprake van enorm veel lichtinval. Ook op het ruime terras (16 m2) is het zeer goed toeven.

Materialen en constructie Trekkershut

Het type Noorwegen bestaat uit:

Een hardhouten onderregel waarop geventileerde en geïsoleerde Douglas beklede wanden d.m.v. potdekseldelen zijn geplaatst. De kunststof kozijnen zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Het dak wordt aan de binnenzijde bekleed met blanke Vuren vellingdelen die zichtbaar blijven. Het geïsoleerde dak bestaat uit EPDM dakbedekking, PVC dakgoot inclusief aluminium dakrand.

De afmeting van type Noorwegen bedraagt 5 x 3 meter met een hardhouten terras van 4 x 4 meter (meerprijs optie).

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerk producten, als u graag veranderingen ziet in deze accommodatie kunt u dat aangeven in de offerte aanvraag! Zo kunnen wij uw wensen vervullen. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s.

 

Extra informatie

Afmetingen

4.00m x 3.00m, 4.00m x 4.00m

Faciliteiten

kitchinette, Toilet

Materiaal

EPDM, Grenen rabbat delen, Kunstof kozijnen, Thermopane beglazing

Aantal M2

25-30 M2

Aantal personen

2 volwassenen

Type Glampinghuisje

Trekkershut