Vakantiewoning Israël

Vakantiewoning Israël

Vakantiewoning Israël is een mooi en ruim opgezet vakantieverblijf. In dit vakantieverblijf heeft u het gevoel te kamperen, maar heeft u het comfort van een luxe vakantiewoning.

 

 

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Vakantiewoning Israël

Vakantiewoning Israël is een mooi en ruim opgezet vakantieverblijf waar u met het gehele gezin tot rust komt. Dat is kamperen met een luxe comfort.

Duurzame materialen – Douglas/Lariks

Douglas/Lariks constructies, waarbij de wanden bekleed zijn met geïmpregneerde Zweeds vuren rabat delen. De geïsoleerde wanden zijn aan de binnenzijde bekleed met natuurlijk plaatmateriaal en de hardhouten kozijnen zijn voorzien van thermopane glas.

De voorzijde van de Israël kan in zijn geheel worden ontsloten door middel van een zeildoek. Bij mooie dagen biedt deze veel ruimte door het overdekte terras. Het dak bestaat uit geïsoleerde dakpanelen. Deze zijn aan de binnenzijde afgewerkt met natuurlijke plaatmaterialen en aan de buitenzijde, inclusief terras, bekleed met een zeildoek (kleur naar keuze).

De afmeting van het type Israël bedraagt 7 x 6 meter met een overdekt terras van 2.50 x 6 meter voorzien van een hardhouten vlonder.

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerk producten, als u graag veranderingen ziet in dit glampinghuisje / trekkershutje kunt u dat aangeven in de offerte aanvraag! Zo kunnen wij uw wensen vervullen. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s.

 

Extra informatie

Afmetingen

2.50m x 6.00m, 7.00m x 6.00m

Faciliteiten

Douche, kitchinette, Toilet

Materiaal

Hout, Zweeds vurenhout

Aantal M2

55-60 M2

Aantal personen

6 personen

Type Glampinghuisje

Vakantiewoning