Vakantiewoning Kroatië

Vakantiewoning Kroatië is een model die op een camping of kampeerboerderij geheel tot zijn recht komt. De woning heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en kan geplaatst worden tegen een heuvel of berg op. Ideaal voor heuvelachtige landschappen.

 

 

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Vakantiewoning Kroatië

Vakantiewoning Kroatië is een prachtige woning, welke veel zon vangt door zijn bouwstijl. U kunt hier dus altijd lekker in de zon zitten op het terras. Door de variabele dakhelling is type Kroatië een ideaal voor het toepassen van zonnepanelen. Ook plaatsing in een heuvelachtig landschap is door de constructie geen probleem.

Dit unieke vakantieverblijf is te verkrijgen met en zonder isolatie.

Ruime slaapzolder

Type Kroatië bestaat uit de volgende materialen:

De constructie bestaat geheel uit Douglas, waarbij de gevelbekleding bestaat uit het zeer mooie geïmpregneerde Zweeds vuren rabat delen.

Het dak bestaat aan de binnenzijde uit velling delen die zichtbaar blijven en word aan de buitenzijde bekleed met EPDM-dakbedekking.

Door de geweldige vorm van dit verblijf ontstaat er aan de binnenzijde een ruime slaapzolder.

De afmeting van type Kroatië is 7 x 4.50 meter. Het hardhouten terras heeft een oppervlakte van  30 M2.

Zonnepanelen

Als optie wordt bij dit model aan één zijde van het dak zonnepanelen aangeboden. Dit draagt zeker bij aan een verlaging van de energiekosten.

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerk producten, als u graag veranderingen ziet in dit glampinghuisje / trekkershutje kunt u dat aangeven in de offerte aanvraag! Zo kunnen wij uw wensen vervullen. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s.

 

Extra informatie

Afmetingen

30 M2 terras, 7.00m x 4.50m

Faciliteiten

Douche, kitchinette, Slaapzolder, Toilet

Materiaal

EPDM, Zweed vuren

Aantal M2

60-65 M2

Aantal personen

4 personen

Type Glampinghuisje

Vakantiewoning