Vakantiewoning Texas

Vakantiewoning Texas heeft een moderne en, van buiten af, een typische Amerikaanse uitstraling en is ideaal als u in de avond wilt genieten van de zonsondergang. Het mooie aan deze woning is dat de inrichting een meer Europese stijl heeft. Dit vakantiehuis heeft aan twee zijden een overdekt terras.

 

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Vakantiewoning Texas

Vakantiewoning Texas heeft een moderne uitstraling en is ideaal als u in de avond wilt genieten van de zonsondergang. Het vakantiehuis heeft aan de buitenzijde een typische Amerikaanse uitstraling en is ideaal omdat het aan twee zijden een overdekt terras heeft.

De accommodatie is voorzien van een woonruimte met keuken en een badkamer. Verder zijn er op de bovenverdieping slaapkamers.

Constructie en materialen

De afwerking is zowel aan buiten- als binnenzijde van hoog niveau.

De wanden worden gemaakt van verticale ThermoWood color delen. Het vakantiehuisje is voorzien van hardhouten kozijnen inclusief thermopane en deugdelijk hang- en sluitwerk. Het dak is voorzien van Aluzinken dakplaten. De woning kan volledig naar uw wens sleutelklaar worden opgeleverd.

Voor de installatie zijn er meerdere opties. Onder andere uit infraroodverwarming in combinatie met zonnepanelen en windenergie. Ook kan een traditionele cv-installatie of een palletkachel worden geïnstalleerd.

De afmeting bedraagt 9 x 5 meter met een hardhouten terras inclusief vlonder van 2.5 x 9 meter.

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerk producten, als u graag veranderingen ziet in deze woning kunt u dat aangeven in de offerte aanvraag! Zo kunnen wij al uw wensen vervullen. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s.

 

Extra informatie

Afmetingen

2.50m x 9.00m, 9.00m x 5.00m

Faciliteiten

Douche, Dubbel terras, kitchinette, Toilet

Materiaal

HR++ glas, Kunstof kozijnen, ThermoWood

Aantal M2

65- 70 M2

Aantal personen

4-6 personen

Type Glampinghuisje

Vakantiewoning