Vakantiewoning Zwitserland

Vakantiewoning Zwitserland

Het model Zwitserland is een prachtig maatwerk vakantiehuis en heeft uitzonderlijk veel mogelijkheden. Zo heeft de accommodatie een overdekt terras, maar ook een ruim dakterras. U kunt deze woning zo inrichten dat het aan uw wensen voldoet.

 

 

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Vakantiewoning Zwitserland

Het model Zwitserland is een mooi vakantiehuis en biedt u veel mogelijkheden. Zo heeft de accommodatie een overdekt terras, maar ook een ruim dakterras.

Gebruikte materialen vakantiewoning

Het geheel is gemaakt van duurzame producten. Het hele huisje is gemaakt van Douglas en ThermoWood in de kleur bruin.  De ramen en deuren zijn voorzien van thermopane HR ++ beglazing met deugdelijk hang- en sluitwerk. Het huisje heeft een overdekt terras met uitneembare wind reducerende gaasdoeken.

Inrichting vakantiewoning Zwitserland

De keukenkamer is bereikbaar via de grote schuifdeuren op het terras. Het vakantiehuisje heeft twee slaapkamers, douche met ruime wastafel en een apart toilet. Ook is het huisje voorzien van een ruim dakterras die bereikbaar is via de buitentrap. Het dakterras word afgeschermd door middel van een natuurlijke afscheiding van wilgentenen matten. Verder is het huisje volledig geïsoleerd en voorzien van elektra en waterinstallatie. De accommodatie kan verwarmd worden met een cv-ketel, maar ook is er de mogelijkheid om infrarood verwarming te kiezen.

De afmeting bedraagt 7 x 7 meter met een hardhouten terras van 2.5 x 7 meter aan de voorzijde.

Zonnepanelen

Als optie wordt bij dit model aan een zijde van het dak zonnepanelen aangeboden. Dit geeft een aanmerkelijk voordeel in de bijdrage qua energiekosten.

Maatwerkproducten

Wij maken alleen maar maatwerk producten, als u graag veranderingen ziet in deze woning kunt u dat aangeven in de offerte aanvraag! Zo kunnen wij uw wensen vervullen. Alle vanaf-prijzen zijn excl. BTW en gelden voor de afgebeelde foto’s.

 

Extra informatie

Afmetingen

2.50m x 7.00m, 7.00m x 7.00m

Faciliteiten

Douche, kitchinette, Toilet

Materiaal

Douglas/Lariks, ThermoWood

Aantal M2

65- 70 M2

Aantal personen

6 personen

Type Glampinghuisje

Vakantiewoning