Nieuws

Thermowood®: duurzaam, ecologisch en relatief goedkoop!

Al enkele jaren maakt Bulko gebruik van het duurzame type houtsoort, ThermoWood. Een type houtsoort dat meerdere voordelen kent en bovendien verrassend betaalbaar is. ThermoWood is afkomstig uit Finland. De snelgroeiende bomen in dit beheerde bosgebied zorgen voor een alsmaar doorlopende productie van ThermoWood. Lees hieronder alles over het proces, de belangrijkste eigenschappen en de mogelijkheden wat betreft het type houtsoort ThermoWood! (meer…)

cork lodge

Bulko Nederland lanceert bulkocorklodge.nl!

Bulko Nederland heeft met haar nieuwe product, Bulko Cork Lodge, een nieuwe pagina geïntroduceerd, namelijk bulkocorklodge.nl. Nadat er meerdere succesvolle Cork Lodges zijn geproduceerd, verkocht en gemonteerd heeft Bulko besloten om een aparte pagina aan te maken voor de lodge. Op de pagina zijn onder andere de voordelen, ontwerpen, reviews, foto's en video's, veelgestelde vragen en verdere specificaties van de Cork Lodge te vinden!  Gepubliceerd: Donderdag 10-08-2017, 10:12.  (meer…)

cork lodge
cork lodge
cork lodge
cork lodge

Project ”Bulko Cork Lodge nummer 2!” zo goed als afgerond!

Nadat de eerste Bulko Cork Lodge op camping Heino succesvol is afgerond, werd het tijd voor de volgende Cork Lodge. Ditmaal is het de beurt aan Landrijk de Reesprong in Buurse / Haaksbergen. Op dit prachtige landrijk, waar in de regio zeer veel toeristen te vinden zijn, kan heerlijk maar kleinschalig genoten worden bij de boer van de omliggende natuur. Op dit moment worden de laatste puntjes afgewerkt voor de 5-persoons Cork Lodge en wordt hij volledig ingericht.  (meer…)

glamplodge
lodge-zijkant
glamplodge-binnen
lodge-inrichting
lodge-indeling
lodge-indeling1

Bulko’s Cork Lodge met succes opgeleverd!

Het is dan eindelijk zover!! Nadat de eerste gasten zijn verbleven in de Cork Lodge op camping Heino, mag de eerste versie van de lodge beschouwt worden als een groot succes! Natuurlijk blijven er altijd een aantal verbeterpunten, maar deze wegen niet op tegen het genieten in- en van de lodge. Met Bulko's Cork Lodge geniet u van de natuur, met de luxe van thuis! De volgende gesprekken met belangstellenden hebben inmiddels plaatsgevonden. Gepubliceerd: donderdag 15-06-2017, 14.50. (meer…)

glamping

Glampinghuisjes: de trend voor campings!

Veel jonge gezinnen houden er van om te gaan kamperen. Wat is er dan idealer om te kamperen met de luxe van een normaal huis in de vorm van een glampinghuis? De combinatie van kamperen en luxe, spreekt veel gezinnen aan. Deze trend is de afgelopen jaren in gang gezet en blijft zeer geliefd onder kampeerders! Gepubliceerd: 24-04-2017, 12:45. (meer…)

Glampinghuisje van het jaar 2017 van Bulko Nederland!

Glamping de Zandstuve is uitgeroepen tot glamping van het jaar 2017. Met onder andere de unieke Rheezerlodge, bij Bulko Nederland beter bekend als Glampinghuis Tunesië, heeft de Zandstuve de prijs weten binnen te slepen. De luxe glampingtenten bieden de bezoekers een unieke ervaring met alle gemakken en luxe van dien. (bron: Vechtdal Overijssel) Gepubliceerd: 10-04-2017, 16:05. (meer…)

trekkershut

Ervaar het campinggevoel met onze pods en trekkershutten!

Beleef het ultieme campinggevoel met één van onze glampingpods en/of trekkershutten. Ons kleinste gastenverblijf is de glampingpod. De pods zijn ideaal geschikt voor gezinnen met één of, afhankelijk van het type, maximaal twee kinderen. De trekkershutten hebben over het algemeen een iets grotere omvang en zijn, afhankelijk van het type, geschikt voor maximaal 6 personen. Natuurlijk zijn onze pods en trekkershutten ook maatwerk verkrijgbaar! (meer…)

trekkershut
pod

Het campingseizoen gaat binnenkort weer van start!

Per 1 april 2017 gaat het voorseizoen weer van start voor vele campings, camping-eigenaren en recreatiepark-eigenaren. Voor veel eigenaren is het dus nu de tijd van het jaar om de puntjes op de i te zetten. Ook voor particulieren die beschikken over een eigen stuk grond of die graag een woning willen realiseren in Nederland of net over de grens, is Bulko Nederland met haar website Glampinghuisjeskopen een ideale businesspartner. (meer…)

Nieuw modellen voor 2017

Bulko Nederland is een innoverende partij en blijft met nieuwe producten op de markt komen. Sinds kort heeft Bulko Nederland voor haar label Glampinghuisjeskopen.nl een full-time desigmedewerker in dienst genomen die zich zal richten op nieuwe modellen. Uitbreiding aanbod Het huidige aanbod op Glampinghuisjeskopen.nl bestaat nu van (relatief eenvoudige) trekkershutten tot compleet ingerichte luxe vakantiewoningen. Om beter in te springen op de vraag in de markt zal het aanbod worden uitgebreid met verschillende huisjes, met name in het midden segment. Tiny houses Eén van [...]

Bulko lanceert Glampinghuisjeskopen.nl

Per 1 september heeft Bulko Nederland BV de website Glampinghuisjeskopen.nl gelanceerd. Deze website is gericht op camping eigenaren die op zoek zijn naar het vervangen van bestaande accommodatie of het aanschaffen van nieuwe accommodatie op hun kampeer- of recreatieterrein, maar ook particulieren kunnen hier terecht. Over Glampinghuisjeskopen.nl Glampinghuisjeskopen.nl is zo opgezet zodat er eenvoudig door het aanbod van huisjes gebladerd kan worden en indien gewenst eenvoudig een offerte kan worden aangevraagd. (meer…)